Tour De France

Contact via telefoon en mail is prima, maar voordat we werkelijk bouwen moeten we toch met klanten om tafel zitten. Dus we stappen regelmatig in de auto, en maken een trip door Frankrijk, waar we op dit moment behoorlijk actief zijn.We noemen het onze Tour de France. Twee weken achter elkaar p de péage, de D321, en als we pech hebben één of andere zandweg. In ieder geval levert het wel werk op, zie de kaart.

Where we built recently

Where we built recently

Eén huis in Portugal, één in de Pyreneën op 1800 meter hoogte. Als je daar op de bouwplaats staat, in de middagzon, dan begrijp je wel waarom half Spanje ‘s middags even onder een boom ligt.

Zo maken we best wat kilometers. Onze accountant heeft gevraagd een GPS-track te maken, voor de Belastingdienst, zegt hij.

Just another trip

Just another trip

Meestal loopt alles goed, en een enkele keer, dan eh… heeft de TomTom het bijna goed, maar niet helemaal. Hier probeert de TomTom ons door een beekje te laten rijden, wij moeten bij het witte huis zijn, net aan de overkant. Jammer, we hebben geen Landrover, dus dat wordt een half uur omrijden.

tomtom almost correct

tomtom almost correct