Top Kwaliteit Voor De Volgende Generaties

Topkwaliteit is een absolute voorwaarde voor ons. We zijn flexibel als het gaat om moderne innovatieve ontwerpen en verwarmingssystemen, maar we zijn compromisloos op het gebied van kwaliteit. Kwaliteit staat altijd voorop. Wij willen alleen het beste. Wij willen huizen bouwen waarin U zich volledig comfortabel voelt. We willen dat onze klanten ons aanbevelen bij de buren.

 

best wood homes

Sterke En Solide Constructie Met Gelamineerd Hout

Topkwaliteit bouwen is uiteindelijk niet zo ingewikkeld. Het is een kwestie van mentaliteit. Wij gebruiken beproefde methoden en technieken, stabiele ontwerpen. Bijvoorbeeld, de grote balken in onze daken zijn altijd van gelamineerd hout. Het voordeel van gelamineerd hout is dat het recht en strak blijft, altijd, ook na 100 jaar.

laminated wood for wood house

Gelamineerd hout geeft ook meer architectonische vrijheid. We kunnen langere ovespanningen maken, zwaardere lasten dragen, en complexere ontwerpen bouwen.

Comfortabel En Gezond Leven

Thuis is waar we een groot deeel van ons leven verblijven. Het is heel belangrijk de juiste materialen te kiezen voor het huis voor U en Uw familie.Lithouse gebruikt uitsluitend gecertificeerde materialen voor Uw houten huis. Ons hout komt uit FSC-gecertificeerde bossen, zodat we zeker zijn van duurzame ecologische bosbouw.

 

eco friendly homes

Houten Huizen voor toekomstige generaties

Onze klanten vragen soms: wat is de levensduur van een houten huis? Het antwoord: lang, heel lang. De foto hieronder laat de kerk zien in Deltuva, een klein dorpje in Litouwen in de buurt van onze fabriek. De kerk is gebouwd in 1752. Meer dan 250 jaar oud, en nog steeds in gebruik, elke dag.

wooden church

Met de juiste materialen en technieken blijft Uw houten huis rustig 200 jaar staan.