Wij Bouwen Topkwaliteit Houten Huizen

modern houten huizen

Unieke Ontwerpen

Gebouwd in de Lozère in Frankrijk, op 1300 meter hoogte: dit is één van onze showcases. Perfect geïsoleerd, traditionele logbouw-technieken, en modern ontwerp, allemaal in één huis. Zulke huizen bouwen wij graag.

top quality wooden houses

Topkwaliteit

Geen concessies – kwaliteit staat altijd voorop. Onze huizen zijn extreem solide en perfect geïsoleerd. We gebruiken beproefde traditionele technieken, want we willen ook bouwen voor de volgende generaties.

design dream home

Vakmanschap

Bouwbesluit, BR-10, RT-2012, we kennen de regels. Maar vakmanschap en ervaring maken het verschil. Ons fabriekspersoneel en installatieteams hebben langjarige ervaring en worden in de fabriek opgeleid.


design dreamhouse

3D Ontwerpen

U heeft een paar ideën, maar weet niet hoe te starten? Wij kunnen helpen. We maken 3D huisontwerpen. Ze geven een goed beeld van het uiteindelijke resultaat, en we verbinden er een budget aan. Vaste prijs.

chalet construction

Bouwen, Hoe Werkt Dat

Een huis bouwen met ons is eenvoudig. Geen ingewikkelde vragen, maar antwoorden en oplossingen! U bouwt niet elke dag een huis, en daarom zijn wij er om te helpen. Lees hier hoe het werkt.

build wood house

Contact

U heeft een prijsopgave nodig, een budget, of een professioneel advies? Wij kunnen helpen. Bel ons op 087-8761900, of zend Uw vraag naar vaida@lithouse.nl.