Riethoven: Zwart, Wit, Degelijk

scandinavisch houten huis

Over de Riethoven Huis

Het Riethoven houten huis staat in een bos in Nederland. De eigenaar experimenteerde tijdens de bouw met diverse tinten bruin. De keuze tussen zoveel verschillende bruine kleuren bleek niet makkelijk, daarom schilderde hij het huis zwart. Bingo, schot in de roos.

Grote ramen zorgen ervoor dat de woonkamer verbonden is met het omliggende bos. Het huis heeft een groot balkon, en een loopbrug verbindt met het bos.

Plattegrond

Het Riethoven huis heeft 290 m2 netto vloeroppervlak. De begane grond heeft, behalve de woonkamer en keuken, de ouderlijke slaapkamer en douche/badkamer. Via een grote hal en trap kom je op de tweede verdieping. Boven zijn er twee grote slaapkamers, een tweede badkamer en een vide omringd door een studeerruimte/overloop.

De vide/mezzanine kijkt uit opde woonkamer. Het grote terras is zeer geschikt om buiten te eten, ook tijdens een zacht buitje in mei.

Vraag De Brochure

Het Riethoven huis is flexibel. We kunnen het huis groter maken (hoewel dat in Nederland op vergunningsproblemen kan stuiten) en kleiner. De indeling kan makkelijk veranderd worden. Drie slaapkamers boven? Vide dicht? Allemaal eenvoudig aan te passen. Zend ons Uw verzoek voor een brochure, of contacteer ons om Uw wensen te bespreken.

Andere Houten Huizen die Uw Aandacht Verdienen

modern houten huis bouwenmodern wooden houseModern contemporary wooden house