Chalet Onderaan De Mont Blanc

Het Chalet

Wij bouwen op maat, dus elk huis is individueel, uniek, en buitengewoon. Kortgeleden bouwden we een modern huis en kregen we kans om onze lijst van projecten uit te breiden met een prachtig chalet, ontworpen door architect Stéphane CICUTTO GUIFFAUT uit Chamonix Mt. Blanc (contactgegevens onderaan deze post).

modern chalet

Ontwerp En Inpassing In De Omgeving

Klanten kunnen een huis met ons ontwerpen, of ze kunnen een lokale architect inhuren die het ontwerp verzorgt. Deze klant koos ervoor zelf te ontwerpen samen met een lokale architect. Wij kregen een complete set tekeningen en technische documenten, en wij zorgden voor de bouw.

Materiaalspecificaties

Na ontvangst van de tekeningen bespraken we de eisen uitvoerig met onze klant, en samen met de klant kozen we voor de volgende specificaties:

  • houtskelet constructie, met larix afwerking aan de buitenzijde;
  • houten (schuif-)schuiframen, drie-dubbel glas;
  • sterk geïsoleerd dak, 250 millimeter isolatie.

Wij zorgden tevens voor de sterkteberekeningen op basis van de sneeuwlast, windlast en aardbevingsgevoeligheid voor de regio.

Levering En Opbouw

Alle voorbereidingen gereed, konden wij beginnen met de productie in onze fabriek. Die duurde ongeveer vier weken, daarna was alles verpakt en gereed voor verzending naar Chamonix-Les Houches in Frankrijk.

wooden house delivery

Opbouw

Onze assemblageploeg arriveerde één dag voor aankomst vrachtwagen. We losten de vrachtwagen en begonnen met de opbouw van het huis. Werk voor professionals. Hieronder een paar fotos.

Geïnteresseerd? Hierbij nog een paar fotos. Op aanvraag sturen we een brochure met aanvullende informatie over dit project of andere projecten. U kunt ook de architect benaderen:

Stéphane CICUTTO GUIFFAUT
ARCHITECTE D.P.L.G.
66, avenue de Genève/74170 LE FAYET ST GERVAIS LES BAINS
282, route de la Mollard/74400 CHAMONIX Mt.BLANC
T: +33 (0)4 57 44 23 95
M:+33 (0)6 28 05 26 03