Aanbouw in Zwitserland

Upgrade je Huis: Aanbouw in Zwitserland

Extra ruimte aanbouwen aan je eigen huis is soms een betere oplossing dan verhuizen of een nieuw huis bouwen. Een aanbouw of uitbreiding verhoogt de waarde van je huidige huis, een investering die niet verloren gaat.building an extension

Zoals met alle bouwactiviteiten heb je bijna altijd een bouwvergunning nodig. Maar in veel gevallen is een vergunning voor een aanbouw makkelijker te verkrijgen. Minder regels, snellere procedures.

Aanbouw in Zwitserland

Onze hoofdactiviteit is nieuwbouw, maar we helpen graag bij het uitbreiden van bestaande woningen. Hier laten we een voorbeeld zien: de uitbreiding van een chalet in Zwitserland, ongeveer 30 minuten van Geneve. De klant woont op een uitstekende locatie, prachtig uitzicht, maar eh… ietsje groter huis graag.

Een uitbreiding vergt een zeer nauwkeurige voorbereiding, alles moet precies passen. Ter voorbereidingf vloog één van onze engineers van Litouwen naar Geneve om de exacte maten op te nemen. Een week later hadden we ons voorontwerp gereed:

house extension 3D design in Switzerland
Onze klant vond het uitstekend, en heeft inmiddels zijn bouwvergunning binnen.

Als U een uitbreiding overweegt, dan helpen we U graag. Neem in dat geval contact op met Vaida Vaitkunaite vaida@lithouse.lt